Kort RESUME:

Kære besøgende denne hjemmeside handler om en hård kræftramte børn i Litauen og andrer dele i veren.

 

 


 

 

thumbs_img_0395.jpg

Kort RESUME:

Kære besøgende denne hjemmeside handler om en hård kræftramt (neuroblastom) pige Gloria i USA. Hendes forælder er litauisk oprindelse. Lige nu er pigen under behandling, men den behandling er meget meget hård omgang for sådan en lille trold. I USA har man ikke et ordentligt sygesikringssystem, som man har i Danmark. Selvom man har en sygeforsikring, betyder det ikke, at forsikringen vil dække al beløb alligevel. I det sidste ende betyder det, at forældre skal gå fra hus og ikke kan betale sin gæld for datterens behandling. Den sidste detalje er meget bekymrende, fordi måske bliver man nød til at vælge ringere behandling i stedet for at gøre alt hvad man kan. Derfor har man oprettet denne web med håb på, at der er mennesker rund omring i verden, som kan og vil støtte lille Gloria.

 

 


IMG_1832.JPG

Kort RESUME:

 

”Textillita” fremstiller og sælger klassisk og moderne tøj til kvinder, mænd og børn. Alt tøj laves i kvalitets- og naturmaterialer som hør, uld, silke, hamp, bomuld og disse blandinger. Tøj fremstilles i Litauen og Danmark (Bornholm) af dygtige og udvalgte håndværkere. Virksomheden har en miljø – og produktionspolitik, hvor vi blandt andet sørger for at alt tøjet laves i EU lande og kun af miljø – og kropsvenlige materieller. 
”Textillita” er et succes projekt, startet i 2001 af to litauiske veninder og i dag er blevet til en høj serviceminded og kundeelsket forretning på Bornholm.Bornholm Ferien   Bornholm ferie